DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Poker kranjskega Triglava, prvak Judež

09.03.2011


Kranj - Novi državni prvak v smučarskih skokih je postal Triglavan Dejan Judež pred klubskimi kolegi Petrom Prevcem, Matejem Dobovškom in Rokom Urbancom. Branilec naslova prvaka, Robi Kranjec, je osvojil 34. mesto.

V Kranju je danes pred lepo množico gledalcev minili tekma za državno prvenstvo v članski kategoriji. Na odlično pripravljeni kranjski skakalnici se je odvila tekma, ki jo je začinil veter v hrbet. Naslova prvaka se je na koncu razveselil Dejan Judež, Zagorjan, ki skače za kranjski Triglav, vodil pa je že po prvi seriji. V finalu je napad na vrh s četrtega mesta napovedal Peter Prevc, ki pa je kljub naj daljavi v finalu ostal na drugem mestu. Bron je osvojil še en član domačega kluba, Matej Dobovšek, popoln uspeh Triglavanov pa je popolnil Rok Urbanc na četrtem mestu. Na petem mestu je končal Jernej Damjan, šesti pa je bil Rok Zima, ki je v finalu zapravil medaljo. Prvi favorti za končno zmago, Robi Kranjec, je storil zelo slab skok, kateremu so svoje dodale še zelo slabe razmere in je tako tekmovanje končal že po prvi seriji na 34. mestu.

Ekipno se pričakovano veseli Triglav, za katere so skakali pri štirje s posamične tekme, srebro so osvojili Zima, Mitja Mežnar, Luka Leban in Urban Sušnik za Tržič, bron pa prva ekipa Ilirije v postavi Damjan, Matic Kramaršič, Žiga in Rok Mandl.

Rezultati posamezno:

1. Dejan Judež (SK Triglav Kranj) 249,6 točk
2. Peter Prevc (SK Triglav Kranj) 246,6 točk
3. Matej Dobovšek (SK Triglav Kranj) 240,2 točk
4. Rok Urbanc (SK Triglav Kranj) 228,2 točk
5. Jernej Damjan (SSK Costella Ilirija) 227,7 točk
6. Rok Zima (NSK Tržič-Trifix) 227,5 točk
.......
34. Robi Kranjec (SK Triglav Kranj)


Na sliki: Zmagovalci (c) sloski.si

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov