Triglavanke in Logatčani pričakovani štafetni prvaki

02.04.2017

Štafeti TSK Triglav Kranj in TSK Logatec sta pričakovani državni prvakinji na prestižni tekmi državnega prvenstva na Pokljuki. Med mlajšimi mladinci zmaga za SK Ihan, med starejšimi mladinci in mladinkami pa za TSK Triglav.

Med članicami je štafeta TSK Triglav Kranj v postavi Anamarija Lampič, Anita Klemenčič in Lea Einfalt pričakovano in brez težav ubranile naslov državnih prvakinj. Srebro je odšlo na Bled (Pika Potočnik, Alenka Čebašek, Nika Razinger), bron pa prav tako v Kranj (Živa Klemenčič, Sara Jazbec, Neža Perko). Med člani so z več kot pol minute prednosti zmagali člani Logatca v postavi Miha Šimenc, Boštjan Klavžar in Rok Tršan, ki so tako nadaljevali niz uspehov logaške štafete iz let 2010, 2013, 2014, 2015 in 2016. Srebro so osvojili Gorjanci (Domen Potočnik, Miha Ličef, Luka Markun), bron pa Planičani (Erik Raduha, Vili in Benjamin Črv).

Ob tem smo dobili tudi zmagovalca 52. tekmovanja za Srebrno palico Jožeta Jermana, najstarejšega tekmovanja tekačev v Sloveniji v organizaciji TSK Jub Dol ob 80-letnici smučarije v Dolu. 


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2018 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov