DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Eva Logar potrdila primat najboljše v Sloveniji

12.03.2010

Kranj - V Kranju je 19-letna Eva Logar (SD Zabrdje) pričakovano in zanesljivo osvojila naslov državne prvakinje v smučarskih skokih. Srebro je osvojila mlada Ilirijanka Urša Bogataj, tretja pa je bila njega klubska kolegica Špela Rogelj. S tekmami v tej sezoni so zaključili tudi mladinci in člani.

Eva daleč pred vsemi

Eva Logar, četrta najboljša skakalka na svetu, je svoj izjemen napredek v zadnji sezoni kronala še z naslovom državne prvakinje v zimskem delu, potem ko je bila nepremagljiva že poleti na plastični podlagi. Srebro je z mlado 15-letno Uršo Bogataj odšlo v Ilirijo. Piko na i je za Ilirijo dodala Špela Rogelj, sicer naša druga najboljša skakalka v letošnji sezoni celinskega pokala, ki je kljub bolečinam v kolenu osvojila bronasto medaljo. Pod stopničkami sta v konkurenci petih tekmovalk ostali Anja Tepeš in Dolomitov in Manja Pograjc iz Zagorja.

Grd padec Semeniča

V okrnjeni konkurenci so na solidarnosti tekmi s sezono zaključili tudi mladinci do 18 in 20 let ter člani. Med slednjimi ni nastopil skupni zmagovalec letošnje sezone, Primož Peterka. Sicer pa so se zmag razveselili Matevž Slatinšek do 18 let, Matic Kramaršič do 20 let in Tomaž Naglič v absolutni kategoriji. Žal je zadnje dejanje letošnje sezone na Bauhenku zaznamoval tudi grd padec Tržičana Anžeta Seminiča, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveni dom od tam pa v Klinični center v Ljubljano.

Rezultati

Dekleta absolutno
1. Eva Logar (ŠD Zabrdje) 219,5 točk
2. Urša Bogataj (SSK Costella Ilirija) 193,5 točk
3. Špela Rogelj (SSK Costella Ilirija) 187,7 točk
4. Manja Pograjc (SK Zagorje) 169,1 točk
5. Anja Tepeš (SD Dolomiti) 163,4 točk
------------------------------------------------------
Podrobni rezultati >>>

Člani >>>

Mladinci do 20 let >>>

Mladinci do 18 let >>>


Na sliki: Eva Logar (c) sloski.si

 

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov