DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

V Žireh dvakrat dvojna zmaga slovenskih skakalk

22.01.2017

Žiri so včeraj in danes gostile tekmi alpskega pokala v smučarskih skokih za dekleta. Če pri fantih prevladujejo naši mladi upi, ni nič drugače pri dekletih. Katra Komar in Jerneja Brecl sta v Žireh poskrbeli za odlično popotnico na mladinsko svetovno prvenstvo v ZDA.

Zmagovalke v nedeljo (c) SSK Alpina Žiri

Tako danes, kot včeraj se je zmage na odlično pripravljeni skakalnici v Žireh razveselila Katra Komar, ki je tako po zmagi na uvodni tekmi sezone v Rastbüchlu prišla do že tretje zmage letos. V Žireh je bila obakrat druga dvakratna zmagovalka letošnjih tekem alpskega pokala, Jerneja Brecl, sicer najboljša na drugi tekmi v Rastbüchlu in v Schonachu. Včeraj je dvojno zmago na četrtem mestu dopolnila Jerneja Repinc Zupančič, ki je bila danes še osma. Točke in čestitke pa tudi včeraj trinajsti Lari Logar (danes 23.), 21. Katji Markuta (18.), 24. Pii Mazi (28.), 25. Silvi Verbič (26.), 28. Petji Brglez, ter danes 13. Kaji Urbaniji Čož.

Zmagovalke v soboto (c) SSK Alpina Žiri

Najboljši Slovenki v soboto skupaj z Emo Klinec in Niko Križnar ter trenerjem Zoranom Zupančičem potujeta na mladinsko svetovno prvenstvo v ZDA, v Park City.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov