DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Eva Logar je skakalne smuči postavila v kot

07.08.2017


Naša reprezentantka v smučarskih skokih, 26 letna Eva Logar, se je po temeljitem razmisleku odločila, da zaključi s svojo kariero vrhunske športnice.Eva je v svoji karieri zabeležila 66 nastopov na tekmah svetovnega pokala, kjer se je najvišje povzpela na 4. mesto leta 2013 v Sapporu. Nastopila je tudi na ZOI v Sočiju, ter na treh svetovnih prvenstvih. Zagotovo ji bo najbolj v spominu ostalo SP v Oslu, kjer je končala tik pod odrom za zmagovalce na 4. mestu. Njena najbolj uspešna sezona je bila sezona 2010/2011, kjer je na takrat najvišjem rangu tekmovanj za ženske na Celinskem pokalu zasedla skupno 3. mesto.

''Odločitev je tlela v meni dalj časa in razmislek je bil dolg. A enkrat je potrebno potegniti črto. V tem trenutku sem se raje odločila, da odkrijem zmago še na kakšnem drugem področju. Šport mi je dal zelo dobro popotnico za življenje, ki jo želim izkoristiti. Pogrešala bom vse prijatelje in športnike, ter ostale, ki so mi bili v oporo na moji športni poti. A zagotovo se še srečamo ob prijetnih priložnostih,'' je povedala Logarjeva ob zaključku kariere.

Simpatična Dolenjka se bo zdaj soočila z novimi izzivi. Na Smučarski zvezi Slovenije želimo Evi vse dobro, zagotovo pa se še vidimo ob vznožju domačih skakalnic na tekmah in ob drugih priložnostih. Srečno Eva!

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2018 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov